Egészségügyi Szakdolgozók Országos Kongresszusa LII.

Kategória: Konferenciák,

Miskolci Egyetem
2022. június 16-18.

Részletek és jelentkezés ❯❯
Sebalda Nővér Díj - Pályázati felhívás

 
KEDVES KOLLÉGANŐK, KOLLÉGÁK!
 
Nagy öröm számunkra, hogy az idén Miskolc adhat otthont az Egészségügyi Szakdolgozók LII. Országos Kongresszusának, amelyre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Kongresszusi Szervezőbizottsága nevében szeretettel meghívjuk.
A Kongresszus 2022. június 16. és 18. között kerül megrendezésre. A Kongreszszus feladata a szakmai fejlődés elősegítése, amihez méltó helyszínként szolgál az Észak-Magyarországi régió szellemi tudásközpontja, a Miskolci Egyetem.
Megtiszteltetés, hogy lehetőséget kaptunk e rangos szakmai esemény megrendezésére, hiszen  első  alkalommal érkezik a Kongresszus Miskolcra, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, mely egyben nagy lehetőség arra, hogy megmutathassuk értékeinket, tapasztalatainkat és tudásunkat az ápolás 
szakma, a gyógyító- megelőző tevékenységek és az oktatás területén.
A  Szervezőbizottság  a  megújulás,  az  újrakezdés,  az  építkezés  szellemében hirdeti meg az Egészségügyi Szakdolgozók LII. Országos Kongresszusát.
A pandémia árnyékában eltöltött nehéz időszak olyan feladatok és nehézségek elé állította az egészségügyben dolgozókat, amit eddig még nem tapasztaltak.
Mi  most  szeretnénk  az  elmúlt  két  év  küzdelmeiből  építkezve  előre  tekinteni, együtt, egymást segítve, közös gondolkodással újrakezdést, megújulást, fejlődést előmozdítani.
Célunk,  hogy  vendégeink  egy  pozitív  hangvételű  rendezvényen  az  újrakezdés, a megújulás reményével telve töltsék el idejüket a kongresszus ideje alatt. 
Az együttlét, a kikapcsolódás lehetősége ritkán adatott meg az elmúlt két évben, ezért szeretnénk színes, közösségi élményekben gazdag programokkal is tarkítani a Kongresszust.
Szeretettel  várjuk  meghívott  vendégeinket,  és  várunk  Benneteket, Kedves Kollégáink!
 
Üdvözlettel,
A Szervezőbizottság
Vissza a hírekhez