Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Magas-Tátra, Tatra Hotel

Utazás alapadatai 2673

3 csillag
Tatra Hotel Poprad (***)

Szállás

A busz- és vasútállomások környékén fekvő, 3 csillagos hotel kellemes és kényelmes szállásokkal várja vendégeit Poprad városközpontja közelében, a csodálatos Magas-Tátrára nyíló kilátással.

A szálloda remek elhelyezkedést kínál a Magas-Tátrába, a Szlovák paradicsom hegyláncolatához és a Pieniny Nemzeti Parkba induló kirándulásokhoz. Habár a város rengeteg látnivalót kínál szabadidejére - többek között az elszórva található uszoda és fürdőrészleg, mozi, szabadtéri és fedett teniszpálya, valamint squash-pálya, számtalan kellemes étterem, internetkávézó és bár, valamint fitneszközpont várja az érdeklődőket.

A hotel saját fürdőrészleggel és fitneszlétesítménnyel, valamint étteremmel és bárral is rendelkezik. Használja ki a 24 órás recepciót, mely szabadságot és függetlenséget nyújt egész tartózkodása alatt!

Parkolás

A hotel saját parkolójában díjmentes.

EXTRÁK

WIFI az egész szállodában ingyenes.

Helyszínen fizetendő

Idegenforgalmi adó: 1,6 EUR/fő/éj

Programok

Első osztályú élményfürdő parádés helyszínen - Aquacity Poprád

A Magas-Tátra kapujában, Poprád városában találjuk a régió legszínvonalasabb élményfürdőjét, az AquaCity egész évben nyitva tartó komplexumát. A modern, kitűnően rendben tartott fürdő külön gyermek résszel rendelkezik, páratlan élmény a hófödte, csipkés tátrai hegyek látványában gyönyörködni, miközben a termálvízben lubickolunk.

Nyitva tartás:

Minden nap: 10.00 – 21.00, Hétfőn 11 órától, a wellness részleg hétfőtől csütörtökig 14 órától van nyitva. A Maja piramis csak tavasztól őszig látogatható.

Belépő

Egész napos: 20 €, 3 órás: 17 €, 17 órától: 17 €, lézer show: 5 €, 120 cm alatti gyerekeknek 1 €, nagyobb gyerekek: 17 /14 €. Családi jegy: 3 személy: 42, 4 személy 47 €

Wellness-szel együtt: 29 / 24 €

http://www.aquacity.sk

Fotók: www.aquacity.sk 

Szédületes élmény, fák feletti séta, kilátással a Bélai-Tátrára

A Magas-Tátra keleti szélén, a Bélai-Tátra lábánál fekvő bájos gorál falu, Zár (Ždiar) melletti szelíd hegy tetején alakították ki a 2017 őszétől látogatható, monumentális lombkorona ösvényt, a nem mindennapi élményt és panorámát kínáló kilátótoronnyal. A Szepesi Magura Bachleda völgyéből, 2018 őszétől már az új, kabinos felvonóval közelíthetjük meg a roppant népszerű tanösvényt és a jellegzetes alakú tornyot.

Nyitvatartás:

Július – szeptember: 9.00 – 19.00, okt. – márc.: 9.00 – 16.00, ápr. – jún.: 9.00 – 17.00, kasszazárás egy órával a vége előtt.

Belépő:

Felnőtt: 9,00 €, gyerek (3-14): 7,00 €, családi jegy (2 felnőtt, 2 14 éven aluli gyermek): 22,00 €. A jegyeket fent, a lombkorona ösvény bejáratánál vehetjük meg.

https://chodnikkorunamistromov.sk/

A Thurzók reneszánsz sasfészke - Árva vára

A Felvidék legmerészebb építésű vára, az Árva folyó feletti függőleges sziklabércen magasodó Árva vára, 400 éve változatlan formában őrzi a Lengyelországba tartó fő útvonalat. A történelmi Magyarország északi határán épült sasfészek az ország egyik legnépszerűbb látnivalója.

Nyitva tartás: máj, szept : 08.30-17.00, jún: 08.30-17.30, júl-aug: 08.30-18.00, okt: 08.30-16.00, nov-márc: 10.00-15.00, ápr: zárva.  A vár csak vezetett túra keretében látogatható!

Belépő:máj-okt: 5 €, kedv: 3 €, nov-márc: 6 / 4 €, 6 év alatt ingyen, kivéve rendezvények.

http://www.oravskemuzeum.sk/

Felejthetetlen múltidézés a Nyugati-Tátra alatt - Árvai falumúzeum

A Felvidék északnyugati részén megbúvó Árva nemcsak a várturisztika iránt érdeklődők számára kedvelt célpont, itt található a közeli Zuberecben az európai népi építészet egyik legszebb szabadtéri múzeumának tartott skanzen. A gyorsfolyású Hideg-patak partján felépített falumúzeum a jellegzetes piactérrel és kovácsműhelyével, tucatnyi tájházával és gazdag programkínálattal felejthetetlen múltidézést tesz lehetővé.

Nyitva tartás: okt – máj: K – V 08.00 – 15.30, jún, szept: H – V 08.00 – 17.00, júl-aug: H – V 08.00 – 18.00

Belépő: 3 €, diák, nyugd: 2,50 €, gyerek: 1,50 €, 6 év alatt ingyenes

http://muzeum.zuberec.sk

A Thurzók reneszánsz sasfészke

A Felvidék legmerészebb építésű vára, az Árva folyó feletti függőleges sziklabércen magasodó Árva vára, 400 éve változatlan formában őrzi a Lengyelországba tartó fő útvonalat. A történelmi Magyarország északi határán épült sasfészek az ország egyik legnépszerűbb látnivalója.

Érintett területek

 • Szlovákia
 • Magas-Tátra
 • Poprád

További ajánlatok (időpontok és árak)

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk