Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon

Hajóvezetői engedély nélkül vezethető, lassú járású motoros hajók
 
 
A hajók Tokaj-i indulással a Bodrogon és a Tiszán, valamint Kisköre-i indulással a Tisza Tavon közlekedhetnek. A hajókat 21. életévét betöltött személyek vezethetik, akik az indulás előtt  résztvesznek egy másfél órás hajóvezetői oktatáson. 
 
A hajózáson túl a vízi utak környezetében  lehetőség kínálkozik a környék bejárására, horgászatra, lovaglásra, kajakozásra és egyéb kirándulásokra. 
 
A HAJÓK BÉRLÉSE AZ ALÁBBI IDŐSZAKOKRA LEHETSÉGES:
 • 1 hetes hajózás (1 hét=7 éjszaka): indulás 15.00 és 18.00 között, visszaérkezés 8.00 és 9.00 között
 • 4 napos hajózás: hétfő 14.00 órától péntek 9.00 óráig, vagy kedd 14.00 órától szombat 9.00 óráig
 • 2 napos hétvége: péntek 16.00 órától vasárnap 17.00 óráig
 • 3 napos hétvége: csütörtök 16.00 órától vasárnap 17.00 óráig, vagy péntek 16.00 órától hétfő 17.00 óráig
 • Igény szerint 4 vagy 5 napos hétvége: ár = 3 napos hétvége + 1 vagy 2 további nap

 

 

Fedezd fel a Tisza-tó különleges hangulatát, vagy Tokaj és a Bodrog vadregényes kanyarulatait! Próbáld ki a nyaralóhajózás felejthetetlen életérzését, nyugalmát most akár 35% kedvezménnyel! Szezonzáró előfoglalási kedvezményeink szeptember 15-ig érvényesek. Indulási lehetőség Kisköre vagy Tokaj bázisról.

 

Kedvezményes utazási időszak: szeptember 7. – október 31.

 • 3 napos hosszú hétvége (péntek-vasárnap) esetén: 20% kedvezmény
 • 4 napos hosszú hétvége (csütörtök-vasárnap) esetén: 25% kedvezmény
 • 5 napos hétköznapi hajózás (hétfő-péntek) esetén: 25% kedvezmény
 • 1 hetes hajózás (szombat-szombat) esetén: 35% kedvezmény

 

Foglalási időszak: a fenti kedvezmények akkor érvényesek, amennyiben a hajóbérlés árának 40%-a július 20. – szeptember 15. között befizetésre kerül.

BÉRELHETŐ HAJÓ TÍPUSOK 
 
4+2 fő elszállásolására alkalmas nyaralóhajó: Nicols Estivale Quattro. A két kabinban összesen négy fő, az étkező helyén kialakítható ágyon további két személy fér el.
Mindkét kabin a hajó orrában található, amelyekben szétválasztható franciaágyak helyezkednek el. A kabinokhoz fürdőszoba tartozik zuhanyzóval és WC- vel.  
A hajó közepén elhelyezkedő nappali (szalon) megfelelő életteret biztosít a vendégek részére. Az itt található étkezőasztalt kényelmes ülőgarnitúra veszi körül, amely kétágyas fekhellyé alakítható. A megoldás elsősorban kisgyermekes családoknak ajánlott. 
A hajó jól felszerelt konyhával rendelkezik: hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, sütő, grill, főzőedények, poharak, tányérok, evőeszközök és mosogató. A nyaralóhajó fűtéssel rendelkezik, de klímával nem.
 
    
 
6+2 fő elszállásolására alkalmas nyaralóhajó (Nicols Estivale Sixto). A három kabinban összesen 6 fő, az étkező helyén kialakítható ágyon további  két személy fér el.  Hajó hossza 13,5 méter, szélessége 3,8 méter, 2 fürdőszobával
A hajó orrában lévő kabinban egy nagyméretű hálószoba található franciaággyal. Ehhez a kabinhoz külön fürdőszoba és WC tartozik. A másik két kabin szintén kétszemélyes ággyal rendelkezik. Ideális nyaralás családok részére. 
A hajó közepén elhelyezkedő nappali (szalon) megfelelő életteret biztosít a vendégek részére. Az itt található étkezőasztalt kényelmes ülőgarnitúra veszi körül, amely kétágyas fekhellyé alakítható. A megoldás elsősorban kisgyermekes családoknak ajánlott.
A hajó jól felszerelt konyhával rendelkezik: hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, sütő, grill, főzőedények, poharak, tányérok, evőeszközök és mosogató. A nyaralóhajó fűtéssel rendelkezik, de klímával nem.
 
 
8+2 fő elszállásolására alkalmas nyaralóhajó (Nicols Estivale Octo). Négy kabinjából kettő a hajó orrában, másik kettő a hajó oldalában kapott helyet. Ezen a hajótípuson két fürdőszoba található, amelyek az első két kabinból és a folyosóról  közelíthetőek meg.
A hajó közepén elhelyezkedő nappali (szalon) megfelelő életteret biztosít a vendégek részére. Az itt található étkezőasztalt kényelmes ülőgarnitúra veszi körül, amely könnyen kétágyas fekhellyé alakítható. A megoldás elsősorban kisgyermekes családoknak ajánlott.
A hajó jól felszerelt konyhával rendelkezik: hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, sütő, grill, főzőedények, poharak, tányérok, evőeszközök és mosogató. A nyaralóhajó fűtéssel rendelkezik, de klímával nem.
 

Árak €-ban:
 
 
 
 
AZ ÁR AZ ALÁBBIAKAT TARTALMAZZA:
 • Hajóbérlést
 • Hajófelszerelést: hajózáshoz szükséges felszerelés
 • Konyhai felszerelést: utasok számának megfelelő mennyiségű konyhai felszerelés
 • Ágyneműt: lepedő, takaró, párna, paplan, párnahuzat
 • Hajóbiztosítást
 • Hajózási ismeretek átadását és hajózási térképet
 • A hét minden napján, a bázis nyitvatartási idejében elérhető segítségnyújtást

Hajózási útvonalak:
 
( a ) Tokaji indulással ( b ) Kiskörei indulással

Teljes nézet >>

Teljes nézet >>

 

 
Általános tudnivalók:
 
Az alapár az alábbiakat tartalmazza: ágyneműt, konyhai felszerelést, oktatást a hajóátvétel napján, az út során a látnivalók és lehetséges programok listáját, hajózási térképet (digitális és papír alapú).
Az alapár nem tartalmazza a hajóút során elfogyasztott üzemanyag árát. A hajót feltankolt állapotban adják át, az elfogyasztott üzemanyagot a hajó visszaadásakor számlázzák ki az indulás napján megállapított díj szerint.
Kaució, biztosítási önrész: a hajó értéke miatt az átvételkor kötelező kauciót letenni, amelyet az átadást  követően visszatérítenek. A kauciót indulás és beszállás előtt kell letétben hagyni, bankkártyával vagy átutalással. A pénznem EUR. A kaució összege a bérelt hajó méretétől függ.
A 4+2 személyes Quattro, és a 6+2 személyes Sixto hajók esetében: 1 500 EUR
A 8+2 személyes Octo  hajók esetében: 2 000 EUR. 
Egyéb extrák kérésére a helyszínen van lehetőség. Az egyéb szolgáltatások összegéből nem tudnak kedvezményt adni.
 
A nyaralóhajók bérlésére  hajóvezetői engedély nélkül is lehetséges. A hajók irányítására az átvételkor oktatással készítik fel a kapitányokat. A hajón navigációs berendezés található, de kérhető a kikötőkben is segítség. A hajózók rendelkezésére állandó diszpécserszolgálat áll. A hajót kizárólag csak olyan személyek vezethetik, akik részt vettek az oktatáson. Több személy is leteheti a vizsgát és vezetheti a hajót.
Az oktatás a hajóátvétel napján kb 1-1,5 órát vesz igénybe. Előbb egy videó segítségével, majd a gyakorlatban is megtanítják a hajó használatára. 
 
Hol lehet kikötni? Minden olyan útba eső kikötőben, amely akkora méretű hajót tud fogadni.  Az ajánlott kikötési pontokat az induláskor átadott útikalauz tartalmazza.
 
A hajókat feltankolt állapotban adják át. Minden hajót teli üzemanyagtankkal, illetve egy hétre elegendő üzemanyaggal adnak át, így a kapitányoknak ezzel már nem kell törődniük. A hajók műszaki paramétereit, így az üzemanyagtank töltöttségét is a diszpécser központból nyomon követik. Amennyiben mégis szükségessé válna a hajó újra tankolása, akkor egy mobil töltőállomás segítségével a tartózkodáshoz legközelebbi kikötőponton újra töltik a hajót.
Fogyasztási költség: Valamennyi  hajón motor üzemóra-számláló található, ennek állását induláskor és érkezéskor is rögzítik. A hajózás során elhasznált, különböző típusú energia (olaj, gázolaj, gáz) költsége az indulási bázison kifűggesztett díjtáblázat alapján kerül  kiszámításra és kiszámlázásra. A mozgástól  függően átlagban napi 30-60 euró összeggel  kell számolni (a dízel ár változásának függvényében).
 
Vészhelyzet esetén a diszpécserszolgálat 0.00 - 24.00 órában bármikor hívható. A segítség valamelyik báziskikötőből – Tokajból vagy Kisköréről – közúton vagy vízi úton fog érkezni.
A hajón a vezető kivételével természetesen fogyasztható alkohol, de a hajó vezetője nem fogyaszthat alkoholt! Ezt a vízirendészet bármikor ellenőrizheti, itt is zéró tolerancia van érvényben.
Kisállat 40 EUR extra költséggel vihető fel a hajóra 
A hajókon fűtés van, de légkondicionáló berendezés nincs. Az ablakokon található sötétítőfüggönyök segítségével a legnagyobb nyári forróságban is kellemes hőmérsékletet lehet biztosítani.
 
A részletekről, illetve a foglaltságról érdeklődjön irodánkban. 

TOKAJ
A Tisza-Bodrog találkozásánál fekvő Tokaj városa 2002 óta a Világörökség része. Természeti csodákban és kulináris élményekben gazdag város, a környékén érdemes akár több napot is eltölteni.
A városban érdemes megtekinteni a régi Tokaji zsinagóga épületét, és a mellette helyet kapó a modernebb stílusban épült Paulay Ede színházat. Tokaj és Tokaj-Hegyalja történetéből érdekes újdonságokat tartogat a Karátsony-házban berendezett Tokaji Múzeum, ahol megtekinthető a Világörökségi Bormúzeum izgalmas kiállítása is.
 
TISZA-TÓ
A 45 éve létrehozott Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava. Különleges, vadregényes szakasza ez a Tiszának, ami mind élővilágában, mind vízrajzában hasonlít a Tisza szabályozása előtti korabeli állapotához. 
Kisköre a nyaralóhajók déli báziskikötője, ettől a ponttól egyelőre csak észak felé hajózhatunk a  tiszalöki vízlépcsőig, ami 27 kilométerre található. Az útvonalon két nagy sziget helyezkedik el, a háromszög alakú Aranyosi-sziget és a csónak formájú Buláti-sziget. A tavon további közel 1000 sziget található, amelyek csónakkal, kenuval vagy kajakkal közelíthetőek meg. A hajózás közben érdemes megpihenni a szabad strandok egyikén, ahol az éttermek, bisztrók várják a partközelben a látogatókat.

Részletekért, jelentkezésért keressen minket:

  info@szerviziroda.hu 

Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon