Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon

Hajóvezetői engedély nélkül vezethető, lassú járású motoros hajók
 

 
Május 1-jén indul a 2023-as szezon!
 
Kedves Utasaink!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy május 1-jével elindítjuk a 2023-as szezont. 
A kiskörei és tokaji nyaralóhajó bázisról is indulhatnak utasaink.
Jó hírünk, hogy áraink nem változnak az előző évihez képest, csupán az üzemóra díjak módosulnak az emelkedő üzemanyag árak miatt.
Június 15-ig történő foglalás esetén 10% előfoglalási kedvezmény van érvényben. Az előleg 40%.
 
Tartsanak idén is velünk! Kiskörei bázisunkon új szolgáltatásokkal is várjuk Önöket! Próbálják ki Piknik Teraszunkat is! 
 

 
A hajókat 21. életévét betöltött személyek vezethetik, akik az indulás előtt résztvesznek egy másfél órás hajóvezetői oktatáson. 
A hajózáson túl a vízi utak környezetében lehetőség kínálkozik a környék bejárására, horgászatra, lovaglásra, kajakozásra és egyéb kirándulásokra. 
 
ÚJDONSÁG  
A „3 éjszakás hétvégé” foglalható már főszezonban is!
 

CSOMAGOK:

 • 2 éjszakás hétvége: indulás péntek 16:00 órakor, érkezés vasárnap 17:00.*
 • 3 éjszakás hétvége: indulás csütörtök 16:00 óra, érkezés vasárnap 17:00 / indulás péntek 16:00 óra, érkezés hétfő 17.00 óra.
 • 4 éjszakás hajózás: indulás hétfő 14:00 órakor, érkezés péntek 09:00.
 • 1 hetes hajózás (1 hét=7 éjszaka): indulás 16:00 órakor, érkezés 09:00.

* A 2 éjszakás hétvége főszezonban nem foglalható.


Élvezze az első sorból a természet közelségét és nyugalmát. Nyaraljon távol a zajos városoktól és üdülőparadicsomoktól!

 

  

Az árak forintban értendők és tartalmazzák az általános forgalmi adót. A változtatás jogát fenntartjuk.

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:

 • Hajóbérlés
 • Hajófelszerelés: hajózáshoz szükséges felszerelés
 • Konyhai felszerelés: utasok számának megfelelő mennyiségű konyhai felszerelés
 • Ágynemű: lepedő, takaró, párna, paplan, párnahuzat
 • Hajóbiztosítás
 • Hajózási ismeretek átadása és hajózási térkép
 • A hét minden napján, a bázis nyitvatartási idejében elérhető segítségnyújtás

 

AZ ÁR NEM TARTALMAZZA:

 • ÜZEMÓRA DÍJ: A hajózás során elhasznált, különböző típusú energia (olaj, gázolaj, gáz) költsége. Induláskor tele van az üzemanyagtartály, így jó ideig használható a hajó. Valamennyi hajón motorüzemóra-számláló található, ennek állását induláskor és érkezéskor is rögzítjük. A bázison kifüggesztett díjtáblázat szerint kerülnek kiszámlázásra az üzemórák. QUATTRO hajó esetében az üzemóra díj 7 500 Ft/óra, SIXTO és OCTO hajók esetében pedig 8 800 Ft/óra.
 • IFA: idegenforgalmi adót (400 Ft / fő / éj)
 • Takarítási díj (25.000 Ft)

 

KAUCIÓ HAJÓ TÍPUSONKÉNT:

 • Quattro: 500 000 Ft
 • Sixto és Octo: 700 000 Ft
  A kauciót visszaadjuk, amennyiben a hajóút végén a hajót és a felszerelését, berendezési tárgyakat tárgyait megfelelő állapotban, tisztán, a megbeszélt helyen és időben átadja.
BÉRELHETŐ HAJÓ TÍPUSOK 
 
4+2 fő elszállásolására alkalmas nyaralóhajó: Nicols Estivale Quattro. A két kabinban összesen négy fő, az étkező helyén kialakítható ágyon további két személy fér el.
Mindkét kabin a hajó orrában található, amelyekben szétválasztható franciaágyak helyezkednek el. A kabinokhoz fürdőszoba tartozik zuhanyzóval és WC- vel.  
A hajó közepén elhelyezkedő nappali (szalon) megfelelő életteret biztosít a vendégek részére. Az itt található étkezőasztalt kényelmes ülőgarnitúra veszi körül, amely kétágyas fekhellyé alakítható. A megoldás elsősorban kisgyermekes családoknak ajánlott. 
A hajó jól felszerelt konyhával rendelkezik: hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, sütő, grill, főzőedények, poharak, tányérok, evőeszközök és mosogató. A nyaralóhajó fűtéssel rendelkezik, de klímával nem.
 
    
 
6+2 fő elszállásolására alkalmas nyaralóhajó (Nicols Estivale Sixto). A három kabinban összesen 6 fő, az étkező helyén kialakítható ágyon további  két személy fér el.  Hajó hossza 13,5 méter, szélessége 3,8 méter, 2 fürdőszobával
A hajó orrában lévő kabinban egy nagyméretű hálószoba található franciaággyal. Ehhez a kabinhoz külön fürdőszoba és WC tartozik. A másik két kabin szintén kétszemélyes ággyal rendelkezik. Ideális nyaralás családok részére. 
A hajó közepén elhelyezkedő nappali (szalon) megfelelő életteret biztosít a vendégek részére. Az itt található étkezőasztalt kényelmes ülőgarnitúra veszi körül, amely kétágyas fekhellyé alakítható. A megoldás elsősorban kisgyermekes családoknak ajánlott.
A hajó jól felszerelt konyhával rendelkezik: hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, sütő, grill, főzőedények, poharak, tányérok, evőeszközök és mosogató. A nyaralóhajó fűtéssel rendelkezik, de klímával nem.
 
 
8+2 fő elszállásolására alkalmas nyaralóhajó (Nicols Estivale Octo). Négy kabinjából kettő a hajó orrában, másik kettő a hajó oldalában kapott helyet. Ezen a hajótípuson két fürdőszoba található, amelyek az első két kabinból és a folyosóról  közelíthetőek meg.
A hajó közepén elhelyezkedő nappali (szalon) megfelelő életteret biztosít a vendégek részére. Az itt található étkezőasztalt kényelmes ülőgarnitúra veszi körül, amely könnyen kétágyas fekhellyé alakítható. A megoldás elsősorban kisgyermekes családoknak ajánlott.
A hajó jól felszerelt konyhával rendelkezik: hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, sütő, grill, főzőedények, poharak, tányérok, evőeszközök és mosogató. A nyaralóhajó fűtéssel rendelkezik, de klímával nem.
 

 
 
Hajózási útvonalak:
 

 

( a ) Tokaji indulással ( b ) Kiskörei indulással

Teljes nézet >>

Teljes nézet >>

 

 

 

 
Általános tudnivalók:
 
 
A nyaralóhajók bérlésére  hajóvezetői engedély nélkül is lehetséges. A hajók irányítására az átvételkor oktatással készítik fel a kapitányokat. A hajón navigációs berendezés található, de kérhető a kikötőkben is segítség. A hajózók rendelkezésére állandó diszpécserszolgálat áll. A hajót kizárólag csak olyan személyek vezethetik, akik részt vettek az oktatáson. Több személy is leteheti a vizsgát és vezetheti a hajót.
Az oktatás a hajóátvétel napján kb 1-1,5 órát vesz igénybe. Előbb egy videó segítségével, majd a gyakorlatban is megtanítják a hajó használatára. 
 
Hol lehet kikötni? Minden olyan útba eső kikötőben, amely akkora méretű hajót tud fogadni.  Az ajánlott kikötési pontokat az induláskor átadott útikalauz tartalmazza.
 
A hajókat feltankolt állapotban adják át. Minden hajót teli üzemanyagtankkal, illetve egy hétre elegendő üzemanyaggal adnak át, így a kapitányoknak ezzel már nem kell törődniük. A hajók műszaki paramétereit, így az üzemanyagtank töltöttségét is a diszpécser központból nyomon követik. Amennyiben mégis szükségessé válna a hajó újra tankolása, akkor egy mobil töltőállomás segítségével a tartózkodáshoz legközelebbi kikötőponton újra töltik a hajót.
Fogyasztási költség: Valamennyi  hajón motor üzemóra-számláló található, ennek állását induláskor és érkezéskor is rögzítik. A hajózás során elhasznált, különböző típusú energia (olaj, gázolaj, gáz) költsége az indulási bázison kifűggesztett díjtáblázat alapján kerül  kiszámításra és kiszámlázásra. A mozgástól  függően átlagban napi 30-60 euró összeggel kell számolni (a dízel ár változásának függvényében).
 
Vészhelyzet esetén a diszpécserszolgálat 0.00 - 24.00 órában bármikor hívható. A segítség valamelyik báziskikötőből – Tokajból vagy Kisköréről – közúton vagy vízi úton fog érkezni.
A hajón a vezető kivételével természetesen fogyasztható alkohol, de a hajó vezetője nem fogyaszthat alkoholt! Ezt a vízirendészet bármikor ellenőrizheti, itt is zéró tolerancia van érvényben.
Kisállat 40 EUR extra költséggel vihető fel a hajóra 
A hajókon fűtés van, de légkondicionáló berendezés nincs. Az ablakokon található sötétítőfüggönyök segítségével a legnagyobb nyári forróságban is kellemes hőmérsékletet lehet biztosítani.
 
 
A részletekről, illetve a foglaltságról érdeklődjön irodánkban. 

TOKAJ
A Tisza-Bodrog találkozásánál fekvő Tokaj városa 2002 óta a Világörökség része. Természeti csodákban és kulináris élményekben gazdag város, a környékén érdemes akár több napot is eltölteni.
A városban érdemes megtekinteni a régi Tokaji zsinagóga épületét, és a mellette helyet kapó a modernebb stílusban épült Paulay Ede színházat. Tokaj és Tokaj-Hegyalja történetéből érdekes újdonságokat tartogat a Karátsony-házban berendezett Tokaji Múzeum, ahol megtekinthető a Világörökségi Bormúzeum izgalmas kiállítása is.
 
TISZA-TÓ
A 45 éve létrehozott Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava. Különleges, vadregényes szakasza ez a Tiszának, ami mind élővilágában, mind vízrajzában hasonlít a Tisza szabályozása előtti korabeli állapotához. 
Kisköre a nyaralóhajók déli báziskikötője, ettől a ponttól egyelőre csak észak felé hajózhatunk a  tiszalöki vízlépcsőig, ami ~116 kilométerre található. Az útvonalon két nagy sziget helyezkedik el, a háromszög alakú Aranyosi-sziget és a csónak formájú Buláti-sziget. A tavon további közel 1000 sziget található, amelyek csónakkal, kenuval vagy kajakkal közelíthetőek meg. A hajózás közben érdemes megpihenni a szabad strandok egyikén, ahol az éttermek, bisztrók várják a partközelben a látogatókat.

Részletekért, jelentkezésért keressen minket:

 utazas@airpartner.hu 

Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon Nyaralóhajók a Tiszán és a Tisza-tavon