First minute akció a Török Riviérára - MEGHOSSZABBÍTVA!

Foglalja le nyaralását Törökországba mindössze 29.900 Ft/fő előleggel!

 

A Török Riviéra feledhetetlen nyaralási élményt kínál: a lenyűgöző szálláslehetőségektől kezdve, a kifinomult török konyhán át, a széleskörű történelmi örökségekig itt mindent megtalál. A természeti környezetbe tökéletesen illeszkedő elegáns tengerparti luxus üdülőkomplexumokban stílusosan élvezheti a nyarat. Az all inclusive hotelek hatalmas úszómedencékkel, aqua parkokkal, A'la carte és gazdag büfé éttermekkel, sport- és szórakozási lehetőségekkel, gyógyfürdőkkel és golf pályákkal teszik teljessé a pihenést.

Önnek csak választania kell és élvezni álmai nyaralását! Foglaljon most!

 

Elvész a sok ajánlat között? Segítünk!

Munkatársaink minden évben személyesen is ellátogatnak a török szállodákba, hogy utasainknak naprakész információval szolgálhassunk, első kézből!

Kérje ajánlásunkat személyes igényeinek megfelelően!

 

First minute akció

A first minute akció a 2023. 03. 31-ig beérkezett foglalásokra érvényes az alábbi feltételekkel:
 
  • A foglaláshoz elegendő mindössze 29.900 Ft/fő előleg befizetése a szokásos 10-40% helyett, minden 2 év feletti utasnak. Amennyiben a szerződéskötéssel egyidőben betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást és/vagy útlemondási biztosítást is igényel, az előleggel együtt ezen biztosítások szintén fizetendők.
     
  • A befizetett előleget legkésőbb az indulást megelőző 30. napig szükséges 100%-ra kiegészíteni.
     
  • A foglalás kötbérmentesen lemondható legkésőbb az indulás előtti 30. napig. Kötbérmentes törlés esetén a befizetett előleg visszajár. A betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás szintén törölhető, azonban az útlemondási biztosítás nem visszatéríthető.
     
  • Az indulás előtti 30. napig egy alkalommal lehetőség nyílik kötbérmentesen módosítani az utazás dátumát vagy másik szállodát választani. Ebben az esetben a meglévő foglalást kötbérmentesen töröljük és aktuális áron készül el a foglalás az új időpontra/hotelbe.

First minute ajánlataink

Személyre szabott ajánlatot kérek!