Amerikai utak

Irodánk 1994 óta „Amerika” touroperátorként tevékenykedik a magyar piacon. Kínálatunkban az Egyesült Államok és Kanada legcsodálatosabb látnivalói szerepelnek.
 
Irodánk  speciális kínálata: garantált indulású, autóbuszos körutazások angol nyelvű idegenvezetéssel. Ezekhez az utazásokhoz szükséges, hogy az utazók közül valaki alap szinten értsen/beszéljen angolul, cserébe több tucatnyi, rendkívül széles programajánlatot kínálunk. Az autóbuszos körutazások egy-egy város, a programban meghatározott helyéről (elsősorban szállodájától) indulnak.  Szeretnénk javasolni Önöknek, hogy mind az indulás, mind a visszaérkezés helyszínén töltsenek el egy-egy éjszakát, hiszen a körutak korai indulása nem feltétlenül alkalmazkodik a tengerentúli repülőjáratokhoz. Természetesen a szükséges éjszakát tudjuk biztosítani. 
Utazásukhoz a repülőjegyet az Air Partner repülőjegy irodánkon keresztül kínáljuk (www.airpartner.hu).
 
A népszerű Fly & Drive programjaink megkönnyítik a tervezést, hiszen jól bejárt, a látnivalók figyelembevételével kilométerre leosztott programokat és szállást biztosítanak. A gépkocsibérlésben is állunk szíves rendelkezésükre. A program indulásakor amerikai partnerünk az adott szállodában keresi meg az utasokat, ahol átadja a  térképe(ke)t, útvonaltervet, szállás vouchereket.
 
Amennyiben utazásához kizárólag szálláshelyet keres, azt is szívesen biztosítjuk Önnek.
 
Észak-Amerika egy lenyűgöző földrész, rengeteg izgalmas látnivalóval. Fedezze fel Amerikát!
 
Kellemes böngészést kívánunk!
A Szerviz Iroda csapata

USA és KANADA


Körutazások autóbusszal, angol nyelvű idegenvezetéssel

USA és KANADA


Fly & Drive programok